Maak een keuze
MAICO Rijders Club
Maico Club
Mail
Link
Foto's
Leden
Startpagina
Modellen
Maico

 

 

1024 x 768
blz terug

Bron: Clubblad “Maico Rijders Club” 1995 Nr. 25

Het begon allemaal in 1989, in Bobeldijk. Want daar zouden Bert en Bonne een Maico treffen houden. Door de geringe deelname van slechts 9 man ging dit allemaal niet door, HELAAS !
Hierdoor teleurgesteld, en toch willen rijden nam ondergetekende de telefoon ter hand en vroeg of men dan belangstelling had om gezamelijk een rit te rijden op die bewuste zaterdag. Dit had weer tot gevolg dat ik op de terugweg bij Wim Smids in Elden terechtkwam.
In het gesprek wat daar ontstond kwam toen naar voren, waarom doen wij het dan niet in de Achterhoek, dit ligt toch dichter bij Duitsland.

Zo werd het het eerste treffen in 1990 een feit, in Corle bij Winterswijk. Bij een boer in de wei kwamen daar z'on 40 Maico's bijeen. Het idee voor de Maico rijders club was geboren! Door op Vehikel met een tafel en wat papieren een stand te bemannen, was de basis gelegd voor wat nu de Maico Rijders club is geworden.
Dit is in enkele korte bewoordingen het verhaal van het ontstaan van wat ik soms "MIJN DROOM" noem, de Maico Rijders club.

Marcel Esselink.
Ontstaan MAICO Rijders Club Nederland
Uit het oude clubblad